AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden kurumuş gül almak

Kahve falında birinden kurumuş gül almak

Kahve falında birinden kurumuş gül almak isteklerin yerine geleceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, başarılı bir insan olacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında birinden kurumuş gül almak gördüyseniz:

  • Bir anlaşmazlığın giderilmesine gayret ederken tam tersine boyutlarının büyümesine sebep olabilirsiniz.

Kahve falında kurumus kirmizi gül görmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına yorulur.

Kahve falında kurumuş beyaz gül görmek sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kurumuş gül görmek sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında birinden kurumuş gül almak başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına rivayet eder.

Kahve falında kurumuş kırmızı gül almak tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kurumuş pembe gül görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalet eder.

Kahve falında kurumuş gül yaprakları görmek neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında kurumuş havuz görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir