AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş ekmek

Kahve falında kurumuş ekmek

Kahve falında kurumuş ekmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine işaret eder.

Kahve falında kurumuş ekmek gördüyseniz:

  • Size imkansızı vaat eden kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kurumuş ekmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında kurumuş ekmek görmek yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kurumuş ağaç kesmek o işin tüm risklerini göze alacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurumuş el görmek ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kurum başkanı görmek kişinin evlatlarının artacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına işarettir.

Kahve falında kurumuş yaprakları süpürmek ferahlık veren sözler duymaya, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında kurumuş adet kanı görmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burnunda kurumuş sümük görmek üzüntü duyacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir