AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş ekmek görmek

Kahve falında kurumuş ekmek görmek

Kahve falında kurumuş ekmek görmek mutluluğunu çoğaltacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, zararların telafi edileceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine işarettir.

Kahve falında kurumuş ekmek gördüyseniz:

  • Çok yakında, kimi nerede görmek, ne yapmasını istemek ya da ne zaman nereye çağırmak gerektiği noktasında ilk söz sahibi siz olacaksınız.

Kahve falında kurumuş ekmek şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurumuş ekmek görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kurumuş çiçeği sulamak günaha gireceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına delalettir.

Kahve falında kurumuş gül görmek kavgaların biteceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına işarettir.

Kahve falında kurumuş yeşillik görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, hasta ise şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında kurumuş dal görmek ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, torunlarına dahi yeteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurum döküldüğünü görmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine işarettir.

Kahve falında kurumuş pembe gül görmek dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir