AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş su görmek

Kahve falında kurumuş su görmek

Kahve falında kurumuş su görmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına delalet eder.

Kahve falında kurumuş su gördüyseniz:

  • İşinizi, fiziksel durumunuzu veya ticari alışverişlerinizi ilgilendiren konularda alışılmışın dışında yaratıcı fikirler geliştirmeniz gerekiyor.

Kahve falında kurumuş çiçeğe su vermek yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurumuş su görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına inanılır.

Kahve falında kurum temizlemek sorunların tatlıya bağlanacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kurumuş şelale görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına inanılır.

Kahve falında kurumuş erik ağacı görmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine yorulur.

Kahve falında kurumuş tarla görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurumuş buğday başağı görmek yaşamının uzun olacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağacın kurumasını görmek sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir