Kahve falında kurumuş böcek görmek

Kahve falında kurumuş böcek görmek tüm beklentilerini yerine getireceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurumuş böcek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, karşı cins ilişkilerinizde devamlı taviz vermeniz yüzünden karşınızdaki kimseyi iyice şımartmış olabilirsiniz.

Kahve falında kurumuş böcek görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına yorulur.

Kahve falında denizi kurumuş görmek sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında kurum başkanı görmek güçten düşeceğine, yorulacağına, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında başka kuruma atanmak uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurumuş nehir görmek kısmetsizlik yaşayacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurumuş dere görmek kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurumuş yeşil ot görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına rivayet eder.

Kahve falında kurumuş ağacın yeşerdiğini görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir