Kahve falında kurumuş dere görmek

Kahve falında kurumuş dere görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurumuş dere gördüyseniz:

  • Belirsizliklerin planlarınızı bozmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında kurumuş dere görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurumuş dere yatağı görmek ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kurumuş ağacın yeşerdiğini görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına işaret eder.

Kahve falında kurumuş üzüm bağı görmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurumuş pembe gül görmek bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına yorulur.

Kahve falında siyah kurum görmek kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına yorulur.

Kahve falında baca kurumu görmek çalıştığı yerde amir olacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına alamet eder.

Kahve falında kurumuş burun pisliği görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, mevkie edineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top