AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş ağacın yeşerdiğini görmek

Kahve falında kurumuş ağacın yeşerdiğini görmek

Kahve falında kurumuş ağacın yeşerdiğini görmek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, sağlığına kavuşacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurumuş ağacın yeşerdiğini gördüyseniz:

  • Yapacak bunca iş varken, diğerlerini mutlu etmekle veya taleplerini yerine getirmekle uğraşmanız sizi engelliyor veya zor durumda bırakıyor olabilir.

Kahve falında kurumuş ağacın yeşerdiğini görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kurumuş çiçeğin yeşerdiğini görmek emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında ağaçların yeşerdiğini görmek ofisteki ağız tadının kaçacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağacın yeşerdiğini görmek hastalıkların da kalıcı olmayacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kuru ağacın yeşerdiğini görmek kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında bahçenin yeşerdiğini görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, malvarlığının artacağına yorulur.

Kahve falında tohumun yeşerdiğini görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine inanılır.

Kahve falında fidanın yeşerdiğini görmek aradığı aşkı bulacağına, kısmetinin de açılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir