AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizi kurumuş görmek

Kahve falında denizi kurumuş görmek

Kahve falında denizi kurumuş görmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına rivayet eder.

Kahve falında denizi kurumuş gördüyseniz:

  • Sizi bazı yanılgılardan çekip almak isteyen insanları fark etmeniz gerekiyor.

Kahve falında denizin kurumasını görmek sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına alamet eder.

Kahve falında denizi kurumuş görmek kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına işaret eder.

Kahve falında kurumuş deniz görmek dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurumuş çiçek görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine işarettir.

Kahve falında kömür kurumu görmek müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, borçlarının biteceğine delalettir.

Kahve falında kurumuş gölde balık görmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurumuş meyve ağacı görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, zorlukların artacağına tabir olunur.

Kahve falında evin içinde kurum görmek sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir