AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden kuru ceviz toplamak

Kahve falında yerden kuru ceviz toplamak

Kahve falında yerden kuru ceviz toplamak çok yüksek mevkilerde bulunacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına delalettir.

Kahve falında yerden kuru ceviz toplamak gördüyseniz:

  • Bazı konuları sürekli erteleyen veya planları değiştiren kişiler dengenizi bozabilirler.

Kahve falında yerden kuru ceviz toplamak başarıları ile tanınacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yerdeki cevizleri toplamak çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına işaret eder.

Kahve falında yerden ceviz toplamak çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına delalettir.

Kahve falında yerde ceviz toplamak aile hayatına adım atılacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerden ceviz topladığını görmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, rahatının ve huzurunun bozulacağına alamet eder.

Kahve falında ceviz yerden ceviz toplamak sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine yorulur.

Kahve falında ceviz ve kuru üzüm görmek çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında kuru ceviz ağacı görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir