AnaSayfa / Genel / Kahve falında leblebi ve kuru üzüm görmek

Kahve falında leblebi ve kuru üzüm görmek

Kahve falında leblebi ve kuru üzüm görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında leblebi ve kuru üzüm gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan haberler veya elinize geçen bilgiler size fayda sağlayabilir.

Kahve falında kuru üzüm leblebi yemek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, iş hayatında başarılı olmaya delalet eder.

Kahve falında kuru üzüm leblebi görmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında leblebi ve kuru üzüm görmek temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında leblebi üzüm görmek arkasından iyi konuşulacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine işarettir.

Kahve falında leblebi yemek insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sıcak leblebi görmek hem de işinde söz sahibi olacağına, bir konuda destek alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fındık leblebi görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına inanılır.

Kahve falında leblebi şekeri görmek korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir