AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuruyemiş satmak

Kahve falında kuruyemiş satmak

Kahve falında kuruyemiş satmak herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, endişelerinin yerini umudun alacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuruyemiş satmak gördüyseniz:

  • Tekliflere açık olun.

Kahve falında kuru soğan satmak yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru üzüm satmak iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru fasulye satmak prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuruyemiş satmak kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında soba satmak kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telefonu satmak kazandıklarının tadını çıkaracağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında altın yüzüğü satmak eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kitap satmak eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir