AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru kara üzüm görmek

Kahve falında kuru kara üzüm görmek

Kahve falında kuru kara üzüm görmek kalifiye elemanlar arasına gireceğine, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, birçok kişiye yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında kuru kara üzüm gördüyseniz:

  • Her şey yerli yerine oturana kadar harekete geçmemenizde fayda var.

Kahve falında kuru kara üzüm yemek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara kuru üzüm görmek uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine inanılır.

Kahve falında kuru kara üzüm görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara üzüm kurusu görmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında kuru kara erik görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine rivayet eder.

Kahve falında kuru sarı üzüm yemek sorunlarını bitireceğine, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı kuru üzüm görmek insanlarla karşı karşıya geleceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru üzüm satmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, günahlarından tövbe etmeye yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir