AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara kuru üzüm görmek

Kahve falında kara kuru üzüm görmek

Kahve falında kara kuru üzüm görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kara kuru üzüm gördüyseniz:

  • İnsiyatifinizi yitirmeyin.

Kahve falında kuru kara üzüm görmek hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, kazancının düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kara kuru üzüm görmek bir şeyden zarar görmeye, aile hayatında huzuru yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru kara üzüm yemek çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine alamet eder.

Kahve falında kara üzüm kurusu görmek sahip olduklarının da çoğalacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine inanılır.

Kahve falında kuru kara erik görmek karasızlık yaşayacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kuru üzüm çalmak sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üzüm kurusu yemek eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında leblebi ve kuru üzüm görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir