AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru ağaç sökmek

Kahve falında kuru ağaç sökmek

Kahve falında kuru ağaç sökmek başarıya giden yollarının açılacağına, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuru ağaç sökmek gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizi canlandırabilecek kişi ya da gruplarla tanışabileceğiniz yola girdiniz.

Kahve falında kuru ağaç sökmek daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, düzenin kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru soğan sökmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağacı yerinden sökmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine yorulur.

Kahve falında ağaç kökü sökmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına işaret eder.

Kahve falında gül ağacını sökmek dolayısıyla geleceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zeytin ağacı sökmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaç kökünden sökmek maddi anlamda çok zorlanacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine delalettir.

Kahve falında ağacı kökünden sökmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir