AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru soğan vermek

Kahve falında kuru soğan vermek

Kahve falında kuru soğan vermek kendisini Allah yoluna adayacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulur.

Kahve falında kuru soğan vermek gördüyseniz:

  • Etki yaratmanız gerekiyor.

Kahve falında kuru soğan doğradığını görmek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine inanılır.

Kahve falında bahçeden kuru soğan toplamak yüksek mertebeye geleceğine, maddi açıdan rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında kuru soğan sökmek daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında tarlada kuru soğan görmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına delalettir.

Kahve falında birine kuru soğan görmek dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuru soğan soyduğunu görmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, rahatının kaçacağına alamet eder.

Kahve falında çürük kuru soğan görmek hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru soğan satın almak sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, başarısının yükseleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir