AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru soğan yemek

Kahve falında kuru soğan yemek

Kahve falında kuru soğan yemek geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, sonradan da çok üzüleceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına inanılır.

Kahve falında kuru soğan yemek gördüyseniz:

  • Bazı amaçlarınızı veya hayallerinizi size faydalı olma potansiyeli olan kişilerle paylaşmanız durumunda hayalleriniz karlı fikirlere ya da girişimlere dönüşebilir.

Kahve falında kuru soğan yemek mutluluğunun her geçen gün artacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında tatlı kuru soğan yemek herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine delalet eder.

Kahve falında kuru soğan almak çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında kuru soğan yediğini görmek işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, parasının azalacağına delalettir.

Kahve falında pişmiş kuru soğan görmek çok büyük sorunlar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına yorulur.

Kahve falında soyulmuş kuru soğan görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru soğan görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru soğan ekmek pişman olacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir