AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker vurduğunu görmek

Kahve falında asker vurduğunu görmek

Kahve falında asker vurduğunu görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında asker vurduğunu gördüyseniz:

  • Siz fikrinizi söylediniz.

Kahve falında asker vurduğunu görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayı vurduğunu görmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, aile içinde bazı gerginlikler olacağına işaret eder.

Kahve falında birini silahla vurduğunu görmek verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, ardından bu kişiye açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında atın vurduğunu görmek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine inanılır.

Kahve falında silahla vurduğunu görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşini vurduğunu görmek çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine tabir olunur.

Kahve falında tabancayla birini vurduğunu görmek sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin seni vurduğunu görmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, büyük paralar kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir