AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayı vurduğunu görmek

Kahve falında arabayı vurduğunu görmek

Kahve falında arabayı vurduğunu görmek almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, şaşkın olacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine, işleri büyütme sürecine girileceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına işarettir.

Kahve falında arabayı vurduğunu gördüyseniz:

  • Kendi gayretinizle insiyatifi ele alacağınız bir işte önemli bir başarı kazanmanız olasıdır.

Kahve falında arabayı vurduğunu görmek onu borçtan kurtaracağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine işaret eder.

Kahve falında tabancayla adam vurduğunu görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında atın vurduğunu görmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına tabir olunur.

Kahve falında ineğin vurduğunu görmek hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini silahla vurduğunu görmek iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında tabancayla kendini vurduğunu görmek başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karga vurduğunu görmek değer göreceğine, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kediye vurduğunu görmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir