AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine nohut vermek

Kahve falında birine nohut vermek

Kahve falında birine nohut vermek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine inanılır.

Kahve falında birine nohut vermek gördüyseniz:

  • Kazanacağınız tecrübeler yaşam tarzınızda değişiklik yapmanıza yardım edecek fikirler edinmenizi sağlayabilir.

Kahve falında nohut mercimek görmek özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, istediği oranda da eğleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nohut yemeği yaptığını görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil nohut yemek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine yorulur.

Kahve falında nohut ezmek maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına delalettir.

Kahve falında nohutlu pilav görmek endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında nohutlu et yemek merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, kötü gününü de paylaşacağına işaret eder.

Kahve falında nohut saymak kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, aile hayatına adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tencerede nohut görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir