AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayısı kurusu almak

Kahve falında kayısı kurusu almak

Kahve falında kayısı kurusu almak vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, sıkıntıya düşeceğine, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kayısı kurusu almak gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleriniz, anlaşmalarınız, üzerinde uzlaşılması gereken konular veya hukuki meseleler masaya yatırmaya hazır görünüyor.

Kahve falında gün kurusu kayısı görmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru kayısı almak her şeyin durağan şekilde süreceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurtlu kuru kayısı görmek aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuru kayısı ve kuru üzüm görmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuru kayısı yemek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kuru kayısı vermek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuru kayısı satın almak kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında kuru kayısı ve üzüm görmek son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, Allah’ın sevgisini kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir