AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru kaka görmek

Kahve falında kuru kaka görmek

Kahve falında kuru kaka görmek insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, ele geçen kazancın azalacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına inanılır.

Kahve falında kuru kaka gördüyseniz:

  • İnandığınız hedefler için yeteneklerinizi geliştirmeniz gerekiyor.

Kahve falında kuru kaka görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında kaka silmek iyi haberler alınacağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine delalet eder.

Kahve falında kocaman kaka görmek kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine yorulur.

Kahve falında tuvalette kaka temizlemek canının derdine düşeceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına delalet eder.

Kahve falında dona kaka yapmak tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğe kaka yaptırmak büyük kazanç sağlanacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir insanın kaka yaptığını görmek eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine alamet eder.

Kahve falında tuvalette kaka yapan birini görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir