AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman kaka görmek

Kahve falında kocaman kaka görmek

Kahve falında kocaman kaka görmek bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, kaybettiği şeyi bulmasına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, zengin bir hayat süreceğine, darlığa düşeceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocaman kaka gördüyseniz:

  • Sizinle ortak ilgi alanlarına sahip kişilerle bağlantı kurmanız yeni fırsatlar doğurabilir.

Kahve falında kocaman kaka görmek duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocaman kara yılan görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında kocaman karınca görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocaman diş görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, büyük zararlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocaman fare öldürmek huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kocaman yüzük görmek sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine delalettir.

Kahve falında kocaman tencere görmek hayatını yoluna koymaya, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine tabir olunur.

Kahve falında kocaman bir kurbağa görmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir