AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru kafa görmek

Kahve falında kuru kafa görmek

Kahve falında kuru kafa görmek aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuru kafa gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verilebilir, çevrenizdeki kişiler üzerinde olumlu bir imaj oluşturabilirsiniz.

Kahve falında gökyüzünde kuru kafa görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuru kafa görmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuruan okunan eve gitmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru çay yemek ona emek vereceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına yorulur.

Kahve falında kuru çay dökmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuru soğan ekmek yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru boya kalemi görmek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gül kurusu elbise giymek fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir