AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül kurusu elbise giymek

Kahve falında gül kurusu elbise giymek

Kahve falında gül kurusu elbise giymek yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine rivayet eder.

Kahve falında gül kurusu elbise giymek gördüyseniz:

  • Herkes için her şey olmaya çalışıyorsanız bunun mümkün olmadığını görmeniz gerekebilir.

Kahve falında gül kurusu elbise giymek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında güllü elbise giymek çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru kırmızı gül görmek özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kuru gül görmek her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında kuru gül görmek toplum içindeki saygınlığının artacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gül kurusu görmek hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, istediği başarıyı göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kuru gül yaprağı görmek dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine inanılır.

Kahve falında gül kurusu rengi görmek aradığı kişiyi bulacağına, yapacağı planların altüst olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir