AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru kabak görmek

Kahve falında kuru kabak görmek

Kahve falında kuru kabak görmek dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, evlerin ayrılacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına delalettir.

Kahve falında kuru kabak gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara girebilirsiniz.

Kahve falında kuru kabak görmek çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kocaman kabak görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında yoğurtlu kabak görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı kabak görmek arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, zenginliğinin tükenmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kabak çekirdeği almak hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, huzursuzluk yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında sütlü kabak görmek keyfinin kaçacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dolmalık kabak görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabak pişirmek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir