AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurtlu kabak görmek

Kahve falında yoğurtlu kabak görmek

Kahve falında yoğurtlu kabak görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, zor durumlarda kalacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine delalet eder.

Kahve falında yoğurtlu kabak gördüyseniz:

  • Başkalarının sebep olduğu aksamaları bırakıp, kendinizle ilgienmelisiniz.

Kahve falında yoğurtlu kabak yemek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına işaret eder.

Kahve falında yoğurtlu kabak görmek yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine delalettir.

Kahve falında kabak pişirmek acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına alamet eder.

Kahve falında bal kabağı çalmak alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına yorulur.

Kahve falında kabak çekirdeği vermek patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük kabak görmek aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabak çekirdeği yemek görmek ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına işarettir.

Kahve falında kabak çekirdeği satın almak güç ve kudret kazanacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir