AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuruyemiş ikram etmek

Kahve falında kuruyemiş ikram etmek

Kahve falında kuruyemiş ikram etmek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuruyemiş ikram etmek gördüyseniz:

  • Kendinizi her konuda gereğinden fazla yoruyorsunuz.

Kahve falında kuru pasta ikram etmek hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında kuruyemiş ikram etmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru incir ikram etmek hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine delalettir.

Kahve falında zemzem ikram etmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında misafirlere karpuz ikram etmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında süt ikram edildiğini görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çerez ikram etmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, kötü sözler duylacağına delalet etmektedir.

Kahve falında misafire meyve ikram etmek yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir