AnaSayfa / Genel / Kahve falında ballı fındık görmek

Kahve falında ballı fındık görmek

Kahve falında ballı fındık görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, büyük problemler yaşanacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, şansın kaçacağına inanılır.

Kahve falında ballı fındık gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızın eğlenme tekliflerini kabul edin zararlı çıkmazsınız.

Kahve falında ballı fındık yemek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ballı fındık görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında fındıklı bal yemek yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fındıklı pestil yemek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine işarettir.

Kahve falında fındık dağıttığını görmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine delalettir.

Kahve falında ikiz fındık görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında içi boş fındık görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında taze fındık toplamak daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir