AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde fındık görmek

Kahve falında elinde fındık görmek

Kahve falında elinde fındık görmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, belalardan korunacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, yeni bir eve taşınılacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında elinde fındık gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden bazı olayların arkasında belli başlı nedenler olabilir.

Kahve falında elinde fındık görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, işlerinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fındık içi görmek kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına delalettir.

Kahve falında çekilmiş fındık görmek başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iç fındık yemek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ceviz fındık toplamak imkânlarının azalacağına, zorlukların biteceğine alamet eder.

Kahve falında fındık odunu görmek fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, ticaretinin de bozulmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok fındık görmek ona yardımcı olacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına delalettir.

Kahve falında çuval dolusu fındık görmek işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir