AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş fidan görmek

Kahve falında kurumuş fidan görmek

Kahve falında kurumuş fidan görmek uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, yuva kuracağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, insanlara yardım edeceğine, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında kurumuş fidan gördüyseniz:

  • Tartışmalara başlamadan önce ne istediğinizi tamamıyla belirlemenizde fayda var.

Kahve falında kurumuş fidan görmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında kurum başkanı görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında kurumuş erik görmek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurumuş nehir görmek kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine delalet eder.

Kahve falında kurum temizlemek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kurumuş kan görmek rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurumuş mısır görmek işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sobanın kurumunu görmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir