AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker ve komutan görmek

Kahve falında asker ve komutan görmek

Kahve falında asker ve komutan görmek ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, beklenilen takdiri alacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asker ve komutan gördüyseniz:

  • Yeni girişimlerde bulunmanız veya tavır takınmanız fırsatlar fırsatların önünü açabilir.

Kahve falında asker komutan görmek fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, sistemli şekilde başarıya koşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asker ve komutan görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında komutan asker görmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına inanılır.

Kahve falında askerdeki komutanını görmek falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine delalet eder.

Kahve falında askeri komutan görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski komutanı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, huzurunun yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında yüksek rütbeli komutan görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tugay komutanı görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir