AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru fasulye satın almak

Kahve falında kuru fasulye satın almak

Kahve falında kuru fasulye satın almak çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, ileride çok zengin biri olacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına delalettir.

Kahve falında kuru fasulye satın almak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı değiştirmek, yaşam standartlarınızı yükseltmek veya daha konforlu bir hayata geçiş yapmak istiyorsanız gereken değişiklikleri yapmalısınız.

Kahve falında kuru fasulye satın almak atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, işinden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında etli kuru fasulye pişirmek sıkıntıların büyüyeceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine inanılır.

Kahve falında kuru fasulye temizlemek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tencerede pişmiş kuru fasulye görmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına yorulur.

Kahve falında etli kuru fasulye görmek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine inanılır.

Kahve falında kuru fasulye toplamak sinirlerinin yıpranacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine tabir olunur.

Kahve falında kuru fasulye yemeği görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine işaret eder.

Kahve falında bir çuval kuru fasulye görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir