AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru ekmek yediğini görmek

Kahve falında kuru ekmek yediğini görmek

Kahve falında kuru ekmek yediğini görmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, hayallerinin söneceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuru ekmek yediğini gördüyseniz:

  • Fiziksel anlamda kendinizi daha iyi hissetmek veya güçlendirmek için yeni yollar arayabilirsiniz.

Kahve falında kuru ekmek yediğini görmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuru üzüm yediğini görmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, kişinin rahat nefes alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuru incir yediğini görmek işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Kahve falında kuru pasta yediğini görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuru fasulye yediğini görmek sosyal çevrenin değiştirileceğine, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru dut yediğini görmek şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru soğan yediğini görmek sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, borcunun kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuruyemiş yediğini görmek maddi olarak zayıflayacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir