AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru buğday görmek

Kahve falında kuru buğday görmek

Kahve falında kuru buğday görmek dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, uzak bir yola gidileceğine, desteksiz kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru buğday gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, yanıltıcı etkiler, yanlış anlaşılma, yanlış kararlar alma veya yanıltılma türünde etkiler ön plana çıkıyor.

Kahve falında kuru buğday görmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, en pahalı evlerde oturacağına delalettir.

Kahve falında buğday ve arpa görmek keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine alamet eder.

Kahve falında olmamış buğday görmek işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bir oda dolusu buğday görmek kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taze buğday görmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına işaret eder.

Kahve falında tarlada buğday biçmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, birçok dedikoduya maruz kalacağına delalet eder.

Kahve falında iri buğday tanesi görmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kurumuş buğday görmek kimse ile tartışmayacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir