AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş buğday görmek

Kahve falında kurumuş buğday görmek

Kahve falında kurumuş buğday görmek gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, çocuklar gibi şen olacağına, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, iyi bir patron olacağına işarettir.

Kahve falında kurumuş buğday gördüyseniz:

  • Arkadaş çevreniz vasıtasıyla tanışacağınız birisinden ani bir yaklaşım görebilir, bir yere davet edilebilirsiniz.

Kahve falında kurumuş buğday başağı görmek önemli işler yapacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında kurumuş buğday görmek elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına delalet eder.

Kahve falında kurumuş yaprak süpürmek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurumuş tarla görmek eşlerin boşanacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine delalettir.

Kahve falında kurumuş hurma görmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, rahat bir hayata sahip olmaya inanılır.

Kahve falında başka kuruma atanmak hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kurumuş ot görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurum temizlemek inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir