AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru badem toplamak

Kahve falında kuru badem toplamak

Kahve falında kuru badem toplamak çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuru badem toplamak gördüyseniz:

  • Sevdiklerinize sevginizi göstermekte zorlanabilir veya yanlış cümleler kurabilirsiniz.

Kahve falında kuru badem toplamak aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kuruyemiş badem görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru badem yemek ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru badem görmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, sevinçli bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında kuru badem kırmak malını ve canını riske edeceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru badem içi görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine yorulur.

Kahve falında kuru badem yemek görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabuklu badem toplamak yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir