AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuruyemiş badem görmek

Kahve falında kuruyemiş badem görmek

Kahve falında kuruyemiş badem görmek bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, büyük zararlara uğrayacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kuruyemiş badem gördüyseniz:

  • Birbirinizin isteklerini yerine getirerek daha da mutlu olacaksınız.

Kahve falında kuru badem içi görmek sorunlarını bitireceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine delalettir.

Kahve falında kuru badem toplamak kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, sağlıklı bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuruyemiş badem görmek kusurların ve günahların telafi edileceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuru badem görmek mal mülk sahibi olunacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında kuru badem yemek görmek işlerinde büyük başarılar kazanacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kuru badem yemek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuru badem kırmak uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kavrulmuş badem yemek bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir