AnaSayfa / Genel / Kahve falında armut vermek

Kahve falında armut vermek

Kahve falında armut vermek yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, emeğinden hayır göreceğine, uzun yıllar yaşayacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak delalet eder.

Kahve falında armut vermek gördüyseniz:

  • Davetlere katılmanız durumunda belli ilişkilerinizi güçlendirmek veya yeni ilişkiler geliştirmek için fırsatlar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında ağaçta armut toplamak sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine yorulur.

Kahve falında birine armut vermek çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında armut kurdu görmek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına delalettir.

Kahve falında dağ armudu yemek kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında armut ve ayva görmek işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında armut ağacından düşmek maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan armut düşürmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında siyah armut görmek yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir