AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru dalları kesmek

Kahve falında kuru dalları kesmek

Kahve falında kuru dalları kesmek yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında kuru dalları kesmek gördüyseniz:

  • Gizli teklif veya davetler ilginizi çekebilir.

Kahve falında kuru dal kesmek dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru ağaç dalı kesmek yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında kuru dalları kesmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, işlere nazar değeceğine işarettir.

Kahve falında kuru ağaç dalı kırmak ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru dal koparmak farklı iş alanlarına yöneleceğine, çok rahat bir nefes alacağına inanılır.

Kahve falında kuru dal görmek bol hayır duası alınacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dalında kuru üzüm görmek bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine işaret eder.

Kahve falında kuru dal kırmak başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir