AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta besmele çekmek

Kahve falında mezarlıkta besmele çekmek

Kahve falında mezarlıkta besmele çekmek mutlu ve huzurlu hissedeceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıkta besmele çekmek gördüyseniz:

  • Tartışma ortamlarına girmemelisiniz.

Kahve falında mezarlıkta besmele çekmek kısmetli bir kişi olunacağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında korkudan besmele çekmek çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına alamet eder.

Kahve falında sürekli besmele çekmek sevinçli ve mutlu haberler alacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına rivayet eder.

Kahve falında şeytana karşı besmele çekmek masa başı bir işe gireceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine alamet eder.

Kahve falında şeytandan korkup besmele çekmek endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında bağırarak besmele çekmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet eder.

Kahve falında şeytanı görüp besmele çekmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tuvalette besmele çekmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir