AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayva çalıp yemek

Kahve falında ayva çalıp yemek

Kahve falında ayva çalıp yemek el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayva çalıp yemek gördüyseniz:

  • Uzun süredir çevap beklediğiniz işten olumlu bir haber alacaksınız.Yakın arkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek tartışmalar ya da anlaşmazlıklar olabilir.

Kahve falında ayva çalıp yemek bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına alamet eder.

Kahve falında ayva çekirdeği yemek işlerinin aksayacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında soyulmuş ayva yemek zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayva koparıp yemek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında dalından ayva koparıp yemek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elma ve ayva yemek sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında yeşil ayva yemek sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalından ayva yemek sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir