Kahve falında kurtlanmış tavuk eti görmek

Kahve falında kurtlanmış tavuk eti görmek bolluk ve bereket yaşayacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, kederleneceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında kurtlanmış tavuk eti gördüyseniz:

  • Katılacağınız davetlerde iyi bir etki uyandırabilir çevrenizdeki insanların sempatisini kazanabilirsiniz.

Kahve falında kurtlanmış tavuk eti görmek çok rahat bir döneme girileceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurtlu tavuk yemek içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kurt tavuk görmek darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurtlanmış tavuk görmek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına yorulur.

Kahve falında kurtlu tavuk görmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine tavuk eti vermek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kokmuş tavuk eti görmek sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına işaret eder.

Kahve falında et tavuk görmek sıkıntılarını atlatacağına, malının ve kazancının tam olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir