Kahve falında kurtlanmış tavuk görmek

Kahve falında kurtlanmış tavuk görmek sorunların hallolacağına, hayırlı bir haber alınacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına delalet eder.

Kahve falında kurtlanmış tavuk gördüyseniz:

  • Tartışma ortamlarını yatıştırmak veya kafa karışıklıklarını gidermek ya da genel anlamda flu ortamları aydınlatmak görevi size düşebilir.

Kahve falında kurtlu tavuk görmek fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine işarettir.

Kahve falında kurtlanmış tavuk görmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurtlanmış tavuk eti görmek elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, rızkından ve gelirinden olacağına rivayet eder.

Kahve falında kurt tavuk görmek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ele geçen paranın daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurtlu tavuk yemek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına işarettir.

Kahve falında çiğ tavuk eti görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk tarafından kovalanmak yanlış giden işlerin düzeltileceğine, hileye ve fesada başvurmayacağına işarettir.

Kahve falında tavuk yemek yemek parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir