Kahve falında kurt tavuk görmek

Kahve falında kurt tavuk görmek çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, umutlarının çoğalacağına delalettir.

Kahve falında kurt tavuk gördüyseniz:

  • Fazla uyumlu davranışlarınız faydadan çok zarar getirebilir.

Kahve falında kurtlanmış tavuk görmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine delalet eder.

Kahve falında kurt tavuk görmek iş ve zaman kaybına uğrayacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında kurtlanmış tavuk eti görmek ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurtlu tavuk yemek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurtlu tavuk görmek imkânlarının çoğalacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına inanılır.

Kahve falında tavuk eti görmek sorunlu bir durumla karşılaşacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz tavuk horoz görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, rakipleri mağlup edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafasız tavuk görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir