AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm ve mısır görmek

Kahve falında üzüm ve mısır görmek

Kahve falında üzüm ve mısır görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzüm ve mısır gördüyseniz:

  • Aslında ne kastettiğinizi izah etmek için vakit bile bulamayabilirsiniz.

Kahve falında üzüm ve mısır görmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine delalettir.

Kahve falında soyulmuş mısır görmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine tabir olunur.

Kahve falında mısır seçmek pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mısır koparmak huzurlu, mutlu olacağına, hayatının düzene gireceğine işaret eder.

Kahve falında mısır pişirmek uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mısır almak ve yemek yüzünü güldüreceğine, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buğday ve mısır görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mısır toplamak aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir