AnaSayfa / Genel / Kahve falında fatmaunın elini görmek

Kahve falında fatmaunın elini görmek

Kahve falında fatmaunın elini görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, hayat kalitesinin de yükseleceğine, emeklerinin karşılığını göreceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine alamet eder.

Kahve falında fatmaunın elini gördüyseniz:

  • Küçük bir zehirlenme tehlikesi yaşayabilirsiniz.

Kahve falında fatma anamızın elini görmek hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fatıma anamızın elini görmek insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında fatma ananın elini görmek kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında fatmaunın elini görmek borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında fatma anamızı görmek sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fasülye çiçeği görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine delalet eder.

Kahve falında fatma görmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalında fasülye görmek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, doğru işler yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir