AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtla boğuştuğunu görmek

Kahve falında kurtla boğuştuğunu görmek

Kahve falında kurtla boğuştuğunu görmek günden güne sorunlarının artacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurtla boğuştuğunu gördüyseniz:

  • Gerçekten parlak fikirleriniz var.

Kahve falında bokunda kurt görmek çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine delalet eder.

Kahve falında suda boğulurken kurtarılmak korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında bokta beyaz kıl kurdu görmek eline haram para geçeceğine, adını herkese duyuracağına tabir olunur.

Kahve falında bokta kurt görmek olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, evleneceğinize yorulmaktadır.

Kahve falında kurtla boğuştuğunu görmek maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında boğulurken biri tarafından kurtarılmak gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında boğulanı kurtaramamak uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına alamet eder.

Kahve falında boğulurken kurtarılmak yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir