AnaSayfa / Genel / Kahve falında bokunda kurt görmek

Kahve falında bokunda kurt görmek

Kahve falında bokunda kurt görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, stresini atacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, şansın ve kısmetin açılacağına delalettir.

Kahve falında bokunda kurt gördüyseniz:

  • Olumlu gelişmeler yüzünüzü güldürebilir.

Kahve falında bokunda kurt görmek rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına yorulur.

Kahve falında boğulan birinin kurtarıldığını görmek sorumlulukların yerine getirileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında bokta kurt görmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boğulanı kurtaramamak yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine işaret eder.

Kahve falında suda boğulurken kurtarılmak yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına rivayet eder.

Kahve falında boğulurken biri tarafından kurtarılmak ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suda boğulan birini kurtarmaya çalışmak elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında boğulurken kurtarılmak bereketinin artacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir