AnaSayfa / Genel / Kahve falında bokta beyaz kıl kurdu görmek

Kahve falında bokta beyaz kıl kurdu görmek

Kahve falında bokta beyaz kıl kurdu görmek yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, o işten ekmek yiyeceğine, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine işarettir.

Kahve falında bokta beyaz kıl kurdu gördüyseniz:

  • Olaylar sizi sıkıştırabilir.

Kahve falında bokta beyaz kıl kurdu görmek huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kıl kurt görmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, yıkılacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz kıl kurdu görmek kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurtla boğuştuğunu görmek kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına delalet eder.

Kahve falında bokta kurt görmek tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boğulurken biri tarafından kurtarılmak sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında denizde boğulan birini kurtarmaya çalışmak maddi kayıpların sona ereceğine, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında boğulan birinin kurtarıldığını görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir