AnaSayfa / Genel / Kahve falında bokta kurt görmek

Kahve falında bokta kurt görmek

Kahve falında bokta kurt görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, mutluluk gözyaşı dökeceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında bokta kurt gördüyseniz:

  • Alelacele kararlar almadan veya seçimler yapmadan önce seçeneklerinizi dikkatle değerlendirin.

Kahve falında denizde boğulan birini kurtarmaya çalışmak çaresiz ve yalnız kalacağına, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına rivayet eder.

Kahve falında boğulan birini kurtarmaya çalışmak zararların telafi edileceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğulan birinin kurtarıldığını görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boğulurken kurtarıldığını görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında boğulanı kurtaramamak adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, evlat sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında suda boğulan birini kurtarmaya çalışmak sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine inanılır.

Kahve falında kurtla boğuştuğunu görmek yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına delalettir.

Kahve falında suda boğulurken kurtarılmak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir